Eduskuntavaalit

Olen 36-vuotias lohjalainen kahden tytön isä. Olen työskennellyt monenlaisissa tehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Koko aikuisikäni olen saanut olla myös mukana hoitamassa yhteisiä asioita muun muassa kuntapäättäjänä.

Olen ehdolla kansanedustajaksi tulevissa eduskuntavaaleissa. Minua voit äänestää Uudenmaan vaalipiirissä numerolla 263. Näillä sivuilla kerron sekä itsestäni että ajatuksistani. Eduskuntavaaleissa me suomalaiset saamme jälleen äänestämällä päättä maamme suunnan seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Pienikin tuki ja apu kampanja-aikana on tarpeellista. Arvostan suuresti, mikäli olet halukas auttamaan omalla panoksellasi vaalityössä.

Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kasvattina haluan olla päätöksentekijänä varmistamassa, että se säilyy kunnossa tuleville sukupolville. Tämä edellyttää yhteiskunnan kehittämistä sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

Erityisesti vaikeina aikoina meidän on keskityttävä olennaiseen. Lisätään työntekoa ja toimeliaisuutta, laitetaan hyvinvointiyhteiskunnan perusasiat kuntoon, huolehditaan Suomen turvallisuudesta ja pidetään kaikki mukana.

Päättäjänä pidän jalat maassa, selän suorana ja katseen tulevaisuudessa.

Muista äänestää eduskuntavaaleissa!