Kiitos luottamuksesta!

Julkaistu kategoriassa Blogi.

Uudenmaan Sosialidemokraatit kokoontuivat lauantaina 7.11. syyspiirikokoukseen. Kokous järjestettiin vallitsevan koronatilanteen takia kokonaan etäyhteydellä. Kokouksessa valittiin piirille uudet johtavat luottamushenkilöt tulevalle piirikokouskaudelle. Kokouksen poliittista keskustelua hallitsi tulevat kuntavaalit.

Piirikokous valitsi minut yksimielisesti piirin uudeksi puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajiksi valittiin Tiina Vesa Vantaalta ja Kristiina Lindroos Espoosta.

Puheenjohtajiston lisäksi piirihallitukseen valittiin jäseniksi Marko Heinonen (Nurmijärvi), Pirjo Komulainen (Järvenpää), Miika Kostamo (Vantaa), Jukka Lehtonen (Tuusula), Helena Marttila (Espoo), Katja Posio (Inkoo), Teemu Purje (Vihti), Mirja Suhonen (Porvoo) ja Harri Virtanen (Pornainen).

Kiitän piirikokousta luottamuksesta. Töitä tulee uudessa roolissa riittämään.

Tulevalla piirikokouskaudella käydään sekä kunta- että aluevaalit, ja aloitetaan jo valmistautuminen vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus tuo puolestaan mukanaan uusia velvoitteita ja entisestään vahvistaa piirijärjestön poliittista roolia. Piirijärjestön toimintaa on myös samalla kyettävä kehittämään entistä osallistavampaan ja merkityksellisempään suuntaan.

Käymme täysillä työhön nyt valitun piirihallituksen kanssa. Ensimmäinen etappi on ensi kevään kuntavaalit ja niissä tavoitteemme on mahdollistaa SDP:n vaalivoitto.

Odotan jo innolla yhteistyötä piirin toimijoiden kanssa.

Joona Räsänen

Kommentit

kommenttia