Lohjalaiset sosialidemokraatit esittävät kansanedustaja Joona Räsästä ehdolle eduskuntavaaleihin

Julkaistu kategoriassa Yleinen.

Lohjalaiset sosialidemokraatit esittävät kansanedustaja Joona Räsästä ehdokkaaksi kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Lohjan, Virkkalan, Nummen sekä Ahonpään-Karisjärven työväenyhdistykset ovat tehneet yhteisen päätöksen Räsäsen esittämisestä ehdokkaaksi Uudenmaan sosialidemokraattien listalle.

─ Virkkalan Työväenyhdistyksellä ei ollut vaikeuksia asettua tukemaan Joona Räsästä toiselle kaudelle eduskuntaan. Joonalla on laaja tietopohja ja hän uskaltaa ajatella itsenäisesti, nähden yhteiskunnan kokonaisedun, lankeamatta populismiin. Arvostamme myös Joonan kykyä esiintyä. Hän puhuu selkeästi ja johdonmukaisesti ilman tyhjiä fraaseja, Virkkalan Työväenyhdistyksen puheenjohtaja Mirja Janérus perustelee esitystä.

Räsänen on 31-vuotias ensimmäisen kauden kansanedustaja ja Lohjan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Kuluneella vaalikaudella Räsänen on toiminut eduskunnan hallintovaliokunnan ja tulevaisuusvaliokunnan jäsenenä sekä valtiovarainvaliokunnan varajäsenenä.

─ Olen pyrkinyt parhaalla mahdollisella tavalla edistämään eduskunnassa Lohjan ja koko Läntisen-Uudenmaan asioita. Tarmoa jatkaa tätä työtä riittää edelleen. Tarvitsemme jatkossakin oman edustajan Arkadianmäelle. Paikallisten työväenyhdistysten tuki lämmittää mieltä ja antaa virtaa lähteä rakentamaan kampanjaa kohti eduskuntavaaleja, Räsänen kertoo.

Uudenmaan sosialidemokraattisen piirin sääntömääräinen ehdokkaaksi asettuminen päättyy 28. helmikuuta, johon mennessä paikallisyhdistysten ehdotuksia on pyydetty tehtäväksi. Mikäli ehdokkaita on enemmän, kuin paikkoja listalla, käydään ehdokkaiksi esitettyjen välillä jäsenvaali. Piirin tavoitteena on, että ehdokkaat pääsisivät hyvissä ajoin rakentamaan kampanjaansa kohti lähestyviä eduskuntavaaleja.

Lisätiedot:

Pekka Räsänen
Puheenjohtaja, Lohjan sos.dem. kunnallisjärjestö ry
Puh. +358400415228
rasanen.velipekka@gmail.com

Joona Räsänen
Kansanedustaja
Puh. +358 50 547 5590
joona.rasanen@eduskunta.fi

Kommentit

kommenttia